11.5.2024 Já a hojnost a bohatství >>>> Přidej se k nám na rodinné konstelace >>>>

Síla, tah, energie, impuls a odvaha – Beran

Aktuálně nás doprovází 1. znamení zvěrokruhu, znamení Berana (poslední třetina měsíce března, první 2 třetiny dubna). Je to znamení vítání nového cyklu, znamení, radosti a optimismu, síly a neochvějné naděje, která hraničí s jistotou. Podíváme-li se do přírody, najdeme tam, ostatně jako velmi často, mnoho odpovědí na zásadní otázky.

Příroda je moudrá a trpělivá. Je to vnadná dívka, plodící žena i moudrá klidná stařena. Co se týká znamení Berana, tam tedy mnoho klidu není, trpělivost není jeho silná stránka.

Co ale JE jeho silnou stránkou, je síla, tah, energie, impuls a odvaha!

👉 To dostává do vínku děťátko, člověk, rodící se v těchto dnech.

👉 Rodí se do energie naděje, do pučících stromů, do období zabřeznutých samic, do svěže zelených mladých lístečků trávy, které nedávnou prorazily překážku ve formě hlíny, jež byla ještě před nedávnem obtěžkána sněhem a ztvrdlá mrazem. To je znamení Berana.

 Razí si cestu! Tak jako z prvních lístků trávy vyrostou mohutné trsy, tak z mimika vyroste Bojovník.

A zhruba po roce, když se učí chodit a padá na zem, leze po kolenou a zajímá se o to, co je na zemi, sílí a propojuje se v něm energie této doby, tedy znamení Berana. Síla tohoto znamení, síla přírody se v něm ještě více umocňuje.

Když se člověk podívá do přírody, nemusí strávit hodiny, dny, měsíce a roky studováním astrologie. Prostě jenom pozoruje. Je v přítomnosti. A dostává dárky ve formě nečekaných vhledů…

Jak se Tobě daří žít v přítomném okamžiku?

Zajímá Tě astrologie? Přidej se k nám do fb skupiny ČTEME VE HVĚZDÁCH

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.